εξογκωμα montgomery | τι προκαλει ο παγος σε μια φλεγμονη

Bill Gates: η υγεία είναι σημαντικότερη από την τεχνολογίαΟ Bill Gates, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, με προσωπική περιουσία 50 δις δολλάρια, δήλωσε κατά την επίσκεψή του στην Ινδία, ότι η τεχνολογία δεν είναι τόσο σημαντική για τον ίδιο, όσο η υγεία. Και για να το επιβεβαιώσει, ανέφερε ότι το Ιδρυμα Bill and Melinda Gates, από το σύνολο των δωρεών που είναι 1 δις δολλάρια ετησίως, χορηγεί το 60% για την υγεία, σε αντίθεση με το 30% των δωρεών που αφορούν την μόρφωση, τη μάθηση και την πρόσβαση στην τεχνολογία.

Κατά την επίσκεψή του στην Ινδία, χορήγησε εμβόλιο πολιομυελίτιδας σε 25 παιδιά, που φορώντας τα καλά τους, πήγαν να τον καλωσορίσουν. Ανακοίνωσε επίσης, την χορηγεία 25 εκατομμυρίων δολλαρίων, με σκοπό ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εμβολιασμού για την πολιομυελίτιδα, αφού στην Ινδία καταγράφονται περισσότερες από τις μισές περιπτώσεις της νόσου στον κόσμο.

Σε 115 χώρες του κόσμου, δεν έχει αναφερθεί κανένα κρούσμα πολιομυελίτιδας τον τελευταίο χρόνο, ενώ η προσπάθεια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, επικεντρώνεται στην εξαφάνιση της πολιομυελίτιδας από τον κόσμο μέχρι το 2005, κάτι που φαίνεται πραγματοποιήσιμο, αφού οι περιπτώσεις πολιομυελίτιδας που καταγράφηκαν το 1999 ήταν μόνο 7.000, σε σχέση με 350.000 που αναφέρθηκαν το 1988.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.