αυτοανοσο | ποση χοληστερινη εχει το ψαρι | ατυπες λοιμωξεις | αυτοανοσο νοσημα | αποστημα στο ουλο χωρις πονο

Νεώτερα απο το μέτωπο των εμφιαλωμένων νερώνΕίναι να απορεί κανείς πως κάθε χρόνο και ειδικά στην θερινή περίοδο είναι συχνή επωδός της ειδησεογραφίας η ποιότητα των εμφιαλωμένων νερών. Ως γνωστόν εμφιαλωμένα νερά καταναλώνονται και τις άλλες τρείς εποχές του χρόνου όμως φαίνεται οτι εκτός εποχής έχουν άριστες χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις.

Στα νεώτερα δεδομένα, λοιπόν προστέθηκαν ή μάλλον αφαιρέθηκαν το μεταλλικό νερό «Zέφυρος» με απόφαση του υπουργείου Yγείας-Πρόνοιας, διότι από xημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις σε ορισμένες παρτίδες, διαπιστώθηκε περιεκτικότητα σε βρωμικά ιόντα 40,2 mg/lt, όταν το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο είναι 25 mg/lt. Ακόμη δεσμεύθηκαν παρτίδες των εμφιαλωμένων νερών «Aγία Mαρίνα Kρυστάλ» και «Πηγή Kαρουζανού» και «TEM» διότι περιείχαν κολοβακτηρίδια και εντερόκοκκο.

Οι υγειονομικές υπηρεσίες των οικείων νομαρχιών θα προβούν σε επαναληπτικούς δειγματοληπτικούς ελέγχους και θα επιβάλλουν κυρώσεις.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.