πονοσ στην βουβωνικη χωρα | αγκυλοποιτικη σπονδυλιτιδα | αντισώματα κυτταρομεγαλοϊού igg

Αγνωστο σύνδρομο αιμορραγικού πυρετού στο ΑφγανιστάνΜία θανατηφόρα επιδημία οξέος αιμορραγικού πυρετού εκδηλώθηκε στην περιοχή Gulran του Αφγανιστάν. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν υψηλό πυρετό με αιφνίδια εγκατάσταση, που συνοδεύεται απο αιμορραγίες στο στόμα, στα μάτια, στα αυτά και τους υπόλοιπους βλενογόνους. Οι ασθενείς νοσηλεύονται σε ένα πρόχειρο χώρο απομόνωσης που έχει δημιουργηθεί στο Χεράτ.

Η αιτιολογία του είναι άγνωστη και γιαυτό το λόγο μία ομάδα ειδικών της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας έχει μεταβεί στην περιοχή. Μέχρι στιγμής έχουν προκληθεί 15 θάνατοι απο την νόσο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.