τρανσαμινασες | τυφλο πονος | φαπμακα cymbalta | εξαρτημενη προσωπικοτητα | αναληση ονειρων

Καυτό ΣαββατοκύριακοΑνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται τις επόμενες μέρες, που θα οδηγήσει σε μίνι καύσωνα το σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Το υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας έχει ήδη ενημερώσει με εγκύκλιο τις διευθύνσεις Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τις διευθύνσεις Υγείας και Πρόνοιας των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων για τη λήψη μέτρων προφύλαξης από τον μίνι καύσωνα.

Το καλοκαίρι φέτος στην Ελλάδα θα είναι θερμότερο από πέρισυ και θα έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό μίνι καύσωνες που θα κρατούν δυό με τρείς μέρες, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Μετεωρολογικό Κέντρο του Μπράντετ της Βρετανίας.

Για να αντιμετωπίσουμε τους καύσωνες που μας περιμένουν, πρέπει κατ' αρχήν να αποφεύγουμε το βάδισμα στον ήλιο, χωρίς καπέλο και γυαλιά. Να πίνουμε νερό και άλλα υγρά κατά συχνά διαστήματα, ειδικά όταν βρισκόμαστε στην ύπαιθρο ή στην παραλία. Να αποφεύγουμε την ηλιοθεραπεία και να παραμένουμε σε σκιερά, δροσερά μέρη.Να φροντίσουμε ώστε η διατροφή μας να περιλαμβάνει ελαφρά, μικρά γεύματα με πολλά φρούτα και λαχανικά αποφεύγοντας τροφές με πολλά λιπαρά.Να φοράμε ανοιχτόχρωμα ελαφριά ρούχα και να κάνουμε πολλά χλιαρά ντους στη διάρκεια της ημέρας. Να αποφεύγουμε τα αλκοολούχα ποτά και βέβαια να φροντίζουμε τους ηλικιωμένους και τα βρέφη που είναι πιο ευαίσθητα στη ζέστη.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.