τι παυσιπονο να πάρω για κάταγμα στον θώρακα | νεκροσπερμία | καταποση κοκκαλου κοτας

Η υγεία πάει χρηματιστήριο.Από αύριο Πέμπτη 4 Μαΐου ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές για την εισαγωγή των μετοχών της εταιρείας Ιασώ στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο ο Ομιλος Ιασώ αναμένει τα κεφάλαια που θα αντληθούν να ανέλθουν σε 35 δις και θα τα χρησιμοποιήσει για την ενίσχυση και επέκταση της θυγατρικής κλινικής του Ηρα στον τομέα παροχής υπηρεσιών γενικής Ιατρικής, στη δημιουργία υπερσύγχρονης γενικής κλινικής και μαιευτηρίου στη Θεσσαλονίκη, στη δημιουργία δικτύου διαγνωστικών κέντρων σε Αθήνα , Θεσσαλονίκη και τις άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας καθώς και στην δημιουργία σύγχρονου αμφιθεάτρου που θα χρησιμοποιηθει για πολλαπλές δραστηριότητες.

Ελπίζουμε μόνο να μην επαληθευθεί η σκέψη ότι όταν η ιδιωτική υγεία πηγαίνει στο ΧΑΑ τότε η δημόσια πλησιάζει στο Χάος.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.