You are currently viewing Laser Αποτρίχωση, γιατί με Αλεξανδρίτη;
Από το αρχείο του συγγραφέα (PSMedical)

Laser Αποτρίχωση, γιατί με Αλεξανδρίτη;

Laser Alexandrite – Αποτρίχωση

Η αντιμετώπιση της υπερ-τριχοφυΐας η οποία υπάρχει λόγο ενδοκρινολογικών διαταραχών ή κληρονομικής προδιάθεσης γίνεται με το μοναδικό τύπο laser που έχει δημιουργηθεί για την αποτρίχωση και είναι το Alexandrite laser 755nm.

Το μήκος κύματος 755nm υποδηλώνει το φάσμα εκπομπής της ενέργειας και συνεπώς τον χρωμοστόχο που είναι το μελανοκύτταρο της τρίχας.

Περισσότερες πληροφορίες

Αποτρίχωση για όλους

Η Laser αποτρίχωση δεν απευθύνεται μόνο σε γυναίκες. Αφορά και τους άντρες για όλες τις περιοχές σώματος. Πέρα από την μόδα του καλογυμνασμένου σώματος που πάντα αναδεικνύεται χωρίς τρίχα, είναι υγιές και πιο καθαρό ένα αποτριχωμένο δέρμα. Το κόστος πλέον δεν είναι απαγορευτικό και οι απόκρυφες περιοχές δεν αποτελούν taboo.

Ειδικά όμως στις γυναίκες η Laser αποτρίχωση αποτελεί την πιο σύγχρονη και μόνιμη μέθοδο αποτρίχωσης. Αποτελεί μονόδρομο στις δύσκολες περιπτώσεις που προέρχονται από ενδοκρινολογικά προβλήματα ή από γυναικολογικά όπως τις πολυκυστικές ωοθήκες. Χαρίζει βελούδινο δέρμα και εξαλείφει την θυλακίτιδα που προκαλούν οι άλλες μεθοδολογίες.

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!