Η Στοχευμένη Αποτοξίνωση Βάση Στρατηγικού Σχεδίου

Η στοχευμένη και στρατηγική αποτοξίνωση αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της Φυσικής Ρυθμιστικής Ιατρικής. Με τον όρο αποτοξίνωση εννοείται στην συμπληρωματική ιατρική ο καθαρισμός του μέσο-και ενδοκυττάριου χώρου από ενδογενείς και εξωγενείς τοξίνες και δηλητήρια.

Με την αποτοξίνωση από την μια μεριά προλαμβάνονται ασθένειες και από την άλλη καθαρίζεται ο οργανισμός ώστε να λειτουργεί καλύτερα. Μία αποτοξινωμένη και αποκατεστημένη βιοχημικά και ηλεκτροχημικά μεσοκυττάρια ουσία (matrix) θα επιτρέψει στο κύτταρο να αποκαταστήσει τον διαταραγμένο του μεταβολισμό ενεργοποιώντας τους υποδοχείς του.

Ένα αποτοξινωμένο και παροχετευμένο από άχρηστες ουσίες όργανο θα είναι ικανό να επιτελέσει ορθά την φυσιολογική του δράση. Μεγάλη σημασία έχει η ενεργοποίηση των απεκκριτικών οργάνων.

Τα απεκκριτικά όργανα, καθώς ενεργοποιούνται από εξειδικευμένα αποτοξινωτικά σκευάσματα μαζί με την κατάλληλη διατροφή και φυσική άσκηση, θα ενισχύσουν την λειτουργική εκκριτική τους δράση και θα αποβάλλουν τις τοξίνες του οργανισμού με αποτέλεσμα τη ομοιόσταση.

Με βάση το πόσο πολύ ο οργανισμός έχει επηρεαστεί από την επισώρευση ένδο και έξω τοξινών και το ποιες είναι οι βιοχημικές οδοί που σχετίζονται με αυτήν, μπορεί να επιλεγεί η κατάλληλη αγωγή παροχέτευσης με σκευάσματα σε συνδυασμό με την θεραπεία του ανοσο-νευρολογικού και ενδοκρινικού άξονα, αλλά και την συμπτωματική θεραπεία με κλασικά φάρμακα.

Η εφαρμογή της κυτταρικής, μεσοκυτταρίου και οργανικής παροχετευτικής παρέμβασης είναι από μόνη της θεραπευτική στρατηγική που σε πολλές περιπτώσεις θεωρείται ολοκληρωμένη και αποτελεσματική από μόνη της.

Με βάση εμπειρία πολλών χρόνων κατά 70% η στοχευμένη αποτοξίνωση αποτελεί την κύρια θεραπεία. Σκευάσματα για γενική αποτοξίνωση περιλαμβάνουν το αίμα και την λέμφο, ήπαρ και χολή, και ουροποιητικό σύστημα. Αναλυτική περιγραφή των άνω στο ακόλουθο λινκ: https://www.konstantinioncentereshop.com/

Στοχευμένη αποτοξίνωση αναλόγως την διάγνωση περιλαμβάνει το πάγκρεας, τον θυρεοειδή, αλλά και μετά από χρόνιες καταστάσεις, χειρουργικές επεμβάσεις, ακόμα και παχυσαρκία.

Συμπερασματικά,  η στρατηγική αποτοξίνωση μπορεί να οδηγήσει σε στοχευμένη θεραπεία είτε ο ασθενής λαμβάνει κλασική θεραπεία, είτε συμπληρωματική, ή συνδυασμό και των δύο.

ΠΗΓΗ