αυχενας και οραση | τι ειναι η φθοριωση | φαρμακευτική αμβλωση | εκκολπώματα | θεραπευεται η ψωρα στα σκυλια

Καλώς ήρθατε στο Care!


Καλώς ήρθατε στο Care! Ολοι εμεις που εργαζόμαστε για το Care, ειδικοί από τον χώρο της Υγείας, των υπολογιστών και της interactive επικοινωνίας σας καλωσορίζουμε στο πρώτο Ελληνικό site online ιατρικής πληροφόρησης.
Ο στόχος μας είναι ένας ! Να παρέχουμε αξιόπιστες πληροφορίες, έξυπνες ιδέες και χρήσιμες προτάσεις σε ότι έχει να κάνει με την φροντίδα για καλύτερη ποιότητα ζωής. Φιλοδοξούμε να σας πληροφορούμε σε γλώσσα απλή και κατανοητή για όλα τα ιατρικά θέματα που απασχολούν το σύγχρονο άνθρωπο, καθώς και για κάθε νεώτερο επίτευγμα στο στίβο της έρευνας της σύγχρονης Ιατρικής.

Για το σκοπό αυτό μια ομάδα επιστημόνων που εργάζονται σε όλους τους τομείς της Υγείας γράφουν για σας και σας μεταφέρουν το απόσταγμα της γνώσης και της εμπειρίας τους, ο καθένας πάνω στο αντικείμενό του.

Το Care διαθέτει μια σειρά από επιστημονικά άρθρα σε θέματα Υγείας που εμπλουτίζεται καθημερινά, καλύπτοντας τις συχνότερες ασθένειες, συμβουλές για σωστή διατροφή, χρήσιμες οδηγίες για πρώτες βοήθειες κι ακόμα θέματα περιποίησης και ομορφιάς. Στον οδηγό αγοράς θα βρίσκετε πάντα χρήσιμες προτάσεις που υπόσχονται καλύτερη υγεία και φόρμα.

Σύντομα το Care θα μιλάει και την Αγγλική γλώσσα και θα διευρύνει τους στόχους και τις υπηρεσίες του, αποτελώντας τον αξιόπιστο online ιατρικό σας σύμβουλο στο Internet.

Φιλοδοξούμε να εκμεταλλευτούμε τις καθημερινά αυξανόμενες δυνατότητες του Διεθνούς Διαδικτύου, ώστε να έχετε σφαιρική πληροφόρηση και δυναμική ενημέρωση. Το Internet συνδέει σήμερα εκατομμύρια ανθρώπους σ΄όλο τον κόσμο. Λειτουργώντας μαζί σας σε ένα τόσο καινούργιο μέσο, που μέλλεται να καταγραφεί σαν επανάσταση στο χώρο της επικοινωνίας, μόνο η συμμετοχή σας μπορεί να ευοδώσει τους στόχους μας. Στείλτε μας τη γνώμη σας, ενημερώστε μας για τα ενδιαφέροντά σας, οτιδήποτε θα θέλατε να μάθετε για το χώρο της ιατρικής φροντίδας και της υγείας.

Στο Care η γνώμη σας μας ενδιαφέρει !

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.