Το ‘Υγεία’ στο Χρηματιστήριο

Το 'Υγεία' στο ΧρηματιστήριοΤο διαγνωστικό και θεραπευτικό κέντρο ‘Υγεία Α.Ε.’ αναμένεται να εισαχθεί στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου τα μέσα του επόμενου μήνα. Οπως αναφέρεται στο ενημερωτικό δελτίο που εκδώθηκε, το ‘Υγεία’ πρόκειται να εκδώσει 3.500.000 νέες κοινές μετοχές, οι οποίες θα διατεθούν με δημόσια εγγραφή και 400.000 περίπου με ιδιωτική τοποθέτηση. Τα χρηματικά κεφάλαια που θα αντληθούν από το Χρηματιστήριο, θα διατεθούν για την υλοποίηση τριετούς επενδυτικού προγράμματος, το οποίο προβλέπει και την κατασκευή παιδιατρικής κλινικής.

Πιο συγκεκριμένα, η παιδιατρική κλινική θα προσφέρει τόσο πρωτοβάθμια όσο και δευτεροβάθμια ιατρική περίθαλψη, ενώ η ολοκλήρωση του έργου αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα σε 2 χρόνια. Ακόμη, προβλέπεται η κατασκευή νέων εξωτερικών ιατρείων και νέων νοσοκομειακών εγκαταστάσεων, καθώς και κατασκευή ειδικού κτιρίου για την λειτουργία του τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής και Χημειοθεραπείας. Επίσης, προβλέπεται η κατασκευή συνεδριακού κέντρου, η κατασκευή βοηθητικών χώρων, η δημιουργία δικτύου τηλεϊατρικής, η δημιουργία δικτύου κινητών μονάδων αλλά και η ανακαίνιση των ήδη υπαρχουσών εγκαταστάσεων.

Επίσης, η διοίκηση του κέντρου αναφέρει ότι ένα τμήμα των κεφαλαίων θα χρησιμοποιηθεί για την αποπληρωμή δανείων της εταιρείας και την ενίσχυση του κεφαλαίου κίνησης, ενώ όπως έγινε γνωστό, το ‘Υγεία’ έχει επιλεγεί ως ένα από τα Νοσοκομεία τα οποία θα περέχουν υγειονομικές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση