υπόταση | εξετασεις για στιγμα | πυον πτερυγιου αυτιου | γαγγραινα δοντιου | πόσες πλευρές έχει ο θώρακα

Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων στην Άμφισσα

Το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Οκτωβρίου η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος στείρωσε, τοποθέτησε microtsip και εμβολίασε για την λύσσα 30 σκυλιά και 5 γάτες στην Άμφισσα.


Πηγή: Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος

"Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά", ωστόσο, η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος (ΕΔΚΕ) βρέθηκε στην περιοχή με ένα εντελώς διαφορετικό σκοπό. Το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Οκτωβρίου μετά την πρόσκληση που δέχθηκε από το φιλοζωικό σωματείο “Φιλοζωική Ομάδα Φωκίδας”, η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος ολοκλήρωσε αποστολή στην Άμφισσα, κατά την οποία στείρωσε, τοποθέτησε microtsip και εμβολίασε για την λύσσα 30 σκυλιά και 5 γάτες.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΔΚΕ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους Έπη Μίχη, Λυμπέρη Αντώνη, Μαρκέλα Χασιώτη, Ιωάννου Αθηνά και τον φοιτητή της κτηνιατρικής Χρονόπουλο Χρίστο που αφιέρωσαν το Σαββατοκύριακο τους και με ιδιαίτερο επαγγελματισμό προσέφεραν στην τοπική κοινωνία τις υπηρεσίες τους ώστε να αντιμετωπισθεί εν μέρη το πρόβλημα με τα αδέσποτα στην περιοχή.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε τους συναδέλφους κτηνιάτρους και φοιτητές που με δική τους πρωτοβουλία πλαισίωσαν την επίσημη ομάδα της αποστολής και βοήθησαν τους συναδέλφους ώστε τα χειρουργεία να γίνουν με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Πρόκειται για τους: Χαραλαμποπούλου Μαρία, Μπελιβάνη Μαρία, Βασιλάκης Θάνος, Βενιανάκη Αθηνά, Μηναδάκη Ειρήνη και σχεδόν σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΕΔΚΕ.

Ευχαριστούμε πολύ την συνάδελφο κτηνίατρο του αγροτικού κτηνιατρείου Άμφισσας Τόλα Κλεονίκη στην συμβολή της ώστε να βρεθεί και να εγκριθεί ο χώρος όπου έγιναν τα χειρουργεία.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους χορηγούς μας Ceva Hellas, Virbac Hellas, Provet, Akana -Orijen, που χωρίς την έμπρακτη συμπαράσταση τους δεν θα είχαμε την δυνατότητα να στειρώσουμε τα ζώα αυτά.

Ευχαριστίες θα πρέπει να εκφράσουμε και “Φιλοζωική Ομάδα Φωκίδας” για την φιλοξενία και την ευγένεια τους.

Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Δελφών τόσο για την έμπρακτη συμπαράσταση τους, όσο και την ευγένεια που είχαν να συναντήσουν και να ευχαριστήσουν τους συναδέλφους για την προσφορά τους στο δήμο Άμφισσας, πράγμα όχι πολύ συνηθισμένο.

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και εσάς,τον κόσμο που μας συμπαραστέκεστε με τα καλά σας λόγια. Ομολογούμε οτι για μας είναι έκπληξη που στην κυριολεξία κατά χιλιάδες παρακολουθείτε το έργο μας. Μας δίνετε κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

Οι Εθελοντές Κτηνίατροι προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας αμισθί.

Βοηθάμε στην προώθηση του Εθελοντισμού στη χώρα μας.

Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε τα ζώα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.