ασπιρινη παρενεργειες | αμυγδαλιτιδ | αντιβηχικό σιρόπι | ροφημα κακαο και χοληστερινη | τρανσαμινασες

Η Νέα Δημοκρατία τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης ΗλικίαςΠηγή: Νέα Δημοκρατία

Από το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Με πράξεις αλληλεγγύης και συμβολισμού τίμησε, σήμερα (1η ΟΚΤ 2013), η Νέα Δημοκρατία την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας. Πρόσφερε σε πέντε ηλικιωμένους το «κόκκινο κουμπί» έκτακτης ανάγκης, με το οποίο τους δίνεται η δυνατότητα να ενεργοποιούν σε περίπτωση ανάγκης ένα σύστημα προστασίας, προκειμένου να μπορέσουν να ζουν δίχως το άγχος της μοναξιάς σε περίπτωση κινδύνου. Οι συμβολικές προσφορές έγιναν σε πέντε περιοχές της χώρας. Στα Μέγαρα Αττικής, το Κιλκίς, την Πέλλα, τις Σέρρες και τη Δράμα.

Το κόκκινο κουμπί σε συμπολίτη μας στα Μέγαρα παρέδωσαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος και ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος κ. Αθανάσιος Μπούρας.

Αμέσως μετά, ο κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, παραδώσαμε σήμερα πέντε κόκκινα κουμπιά, κουμπιά επείγουσας ανάγκης, σε συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται για να αισθάνονται πιο ανεξάρτητοι και πιο ασφαλείς.

Είναι μια συμβολική κίνηση στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας "ΣΤΗΡΙΖΩ".

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε όλοι μας, η στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη αποτελεί για εμάς βασική προτεραιότητα».

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.