φαρμακα για οισοφαγιτιδα | δευτεροπαθης καρκινος πνευμονα | δίαιτα λαχανόσουπας

Εύβοια: Επιμελήτρια του ακτινολογικού στο ΚΥ Ιστιαίας καταγγέλλει βιαιοπραγία σε βάρος τηςΗ Επιμελήτρια του ακτινολογικού στο ΚΥ Ιστιαίας καταγγέλλει βιαιοπραγία σε βάρος της από συνοδό ασθενούς. Μεταξύ άλλων, αναφέρει:

Συνοδός ασθενούς η οποία προσήλθε προς εξέταση στο Ακτινολογικό Εργαστήριο όχι μόνο ήταν εξαρχής απαξιωτικός προς το πρόσωπο μου και τον τρόπο εργασίας μου αλλά επιπλέον επέμενε να εξυπηρετηθούν προσκομίζοντας παραπεμπτικό το οποίο ήταν γραμμένο σε άλλο όνομα και χωρίς να έχουν τα δικά τους βιβλιάρια υγείας.

Ζητώντας τα βιβλιάρια τους και το παραπεμπτικό με το σωστό όνομα άρχισα να δέχομαι έντονη φραστική επίθεση και από τους δύο και μετέπειτα ο σύνοδός άρχισε να κτυπάει το χέρι του στο τραπέζι φωνάζοντας μου ότι θα κάνω τις ακτινογραφίες επειδή αυτός το θέλει, άρχισε να με σπρώχνει όταν εγώ προσπάθησα να διαφύγω για να ζητήσω βοήθεια για την διευθέτηση του θέματος, συνέχισε να μου φράζει την έξοδο του Εργαστηρίου με το σώμα του και όταν προσπάθησα να πάρω τηλέφωνο τον Διευθυντή μου άρπαξε το ακουστικό από τα χέρια μου συνεχίζοντας να με απειλεί. Έντρομη κατάφερα κάποια στιγμή να του ξεφύγω και την ώρα που έτρεχα προς την έξοδο δέχτηκα δυνατή γροθιά στην πλάτη.

Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Νομού Εύβοιας (ΕΙΝΝΕΥΒ) καταγγέλνει το περιστατικό με ανακοίνωση, όπου, μεταξύ άλλων αναφέρει:

Η ΕΙΝΝΕΥΒ καταγγέλλει το παρακάτω συμβάν ως απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι σε συνάδελφο μας και σημειώνει ότι δεν είναι ούτε η πρώτη αλλά και δυστυχώς ούτε και η τελευταία φορά που δέχονται συνάδελφοι επίθεση από πολίτες συνοδευόμενη και από χειροδικία εις βάρος τους.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση και την καταγγελία της γιατρού εδώ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.