Πολύ χοντρός για μετανάστης…

Με απέλαση από τη Νέα Ζηλανδία κινδυνεύει ένας παχύσαρκος Νοτιοαφρικανός, ο Albert Buitenhuis και η σύζυγός του, Marthie. Eίναι πιθανό να αναγκασθεί να εγκαταλείψει τη Νέα Ζηλανδία, καθώς οι υπηρεσίες της χώρας αρνούνται να καλύψουν το κόστος των νοσηλείων από ασθένειες που ενδέχεται να προκληθούν λόγω παχυσαρκίας! Έτσι, δεν ανανεώνουν τη βίζα του.

Το ζεύγος ζεί και εργάζεται στη Νέα Ζηλανδία εδώ και έξι χρόνια, ο Albert Buitenhuis ως μάγειρας και η σύζυγός του σαν σερβιτόρος. Όταν μετανάστευσαν στη Νέα Ζηλανδία, ο Albert Buitenhuis ζύγιζε 160 κιλά.

Στα χρόνια που ζει στην Νέα Ζηλανδία το ζευγάρι είναι υποδειγματικοί εργαζόμενοι, όπως αναφέρει ο εργοδότης τους και ο Albert κατόρθωσε να χάσει 30 κιλά. Φαίνεται, ωστόσο, οτι δεν κρίθηκαν αρκετά.

«Είναι σημαντικό όλοι οι μετανάστες να χαίρουν μίας αποδεκτής κατάστασης της υγείας τους, ώστε να ελαχιστοποιούνται το κόστος και οι εργασίες των υγειονομικών υπηρεσιών της Νέας Ζηλανδίας», αναφέρει εκπρόσωπος της Υπηρεσίας για τους μετανάστες (ΙΝΖ).

Το περιστατικό αναφέρει ο ίδιος στην ιστοσελίδα του στο Facebook. Το σχετικό δημοσίευμα βρίσκεται εδώ Too fat to live here?.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση