αντιμετωπιση αρθριτιδας | κυστη στον προστατη | εντεριτιδα | χαπι εκτρωσης τιμη

Θυμώστε... κάνει καλό


Ο θυμός είναι ένα συναίσθημα όπως όλα τα υπόλοιπα: η αγάπη, η χαρά, η λύπη, η θλίψη. Είναι όμως και το πιο παρεξηγημένο από όλα τα άλλα συναισθήματα επειδή ο τρόπος που εκφράζουμε το θυμό μας μπορεί να είναι αρνητικός ή και καταστροφικός.

Ο καταπιεσμένος θυμός όμως, έχει μια αρνητική επίδραση σε όλα μας τα συναισθήματα, στους ανθρώπους που συναναστρεφόμαστε, στις σχέσεις μας και φυσικά και υγεία μας.

Όταν αρνούμαστε να εκφράσουμε και να αντιμετωπίσουμε το θυμό μας αρχίζουμε σταδιακά να αποξενωνόμαστε και να κλεινόμαστε στον εαυτό μας.

Αντί λοιπόν να απωθούμε το θυμό μας, είναι προτιμότερο να μάθουμε να τον εκφράζουμε με ασφάλεια για εμάς και τους άλλους γύρω μας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.