θεραπεια. βαρυκοιας. με. κορτιζονη. | ογκος wilms | διατροφη τζανειο διαβητης | Περιοδοντικο αποστημα

Ο ΟΗΕ τιμά τον κ. Βενιζέλο για το θέμα των προσφύγωνΗ Αντιπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα κ. Φλορίντα Ρόχας Ροντρίγκεζ απένειμε στον Υπουργό Πολιτισμού κ. Ευάγγελο Βενιζέλο τιμητική πλακέτα σε αναγνώριση της εξαιρετικής υποστήριξης που παρέχει στην υπόθεση των προσφύγων και της αφοσίωσής του στην προώθηση της ειρήνης μέσω του πολιτισμού.

Ο κ. Βενιζέλος ευχαρίστησε για τη μεγάλη τιμή που του έγινε και τόνισε ότι η Υπατη Αρμοστεία πρέπει να θεωρεί το Υπουργείο Πολιτισμού ένα "σπίτι των προσφύγων" και ότι η χώρα μας θα είναι πάντοτε στο πλευρό του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, καθώς η Ελλάδα είναι μία χώρα προσφύγων, είναι μία χώρα που ξέρει τι σημαίνει η προσφυγιά.

Τέλος ο υπουργός Πολιτισμού επεσήμανε ότι ο αγώνας κατά της ξενοφοβίας, κατά του ρατσισμού, κατά της άνισης μεταχείρισης και των απαράδεκτων διακρίσεων, πρέπει να είναι διαρκής, κάτι που αποτελεί και το μήνυμα του Πολιτισμού των Πολιτισμών, το μήνυμα της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας. Γιατί ο Πολιτισμός των Πολιτισμών είναι πρωτίστως ο πολιτισμός της επιβίωσης και οι πρόσφυγες αγωνίζονται για την επιβίωση.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.