υλικο αντικαταστασης κοιλιακης αορτης | πνευμονια | τι είναι το εμβολιο κατα της grips

Η συμβίωση εχθρός της σχέσης, ο γάμος σύμμαχοςΕάν θέλετε ο γάμος σας να έχει διάρκεια και είναι γεμάτος ευτυχισμένες στιγμές, τότε αποφύγετε να συζήσετε με τον αγαπημένο σας πριν γίνει το μυστήριο που θα σας ενώσει για πάντα. Ο γάμος σώζει τον έρωτα υποστηρίζουν επιστήμονες από το National Center for Health Statistics (NCHS) και μάλιστα προσδίδει στη σχέση κύρος και την ανάλογη σοβαρότητα.

Τα παραπάνω στοιχεία προκύπτουν από έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 11000 γυναίκες ηλικίας 15 έως 44 ετών. Οι ειδικοί μελέτησαν τις σχέσεις που διατηρούσαν τα συγκεκριμένα άτομα με τους συντρόφους τους και τους παράγοντες που συνέβαλαν στην επιτυχία ή στην αποτυχία του ερωτικού τους δεσμού.

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως τα παντρεμένα ζευγάρια είχαν τις διπλάσιες πιθανότητες να παραμείνουν μαζί για την υπόλοιπη ζωή τους, σε σχέση με τα ζευγάρια που συζούσαν. Μετά από ένα διάστημα πέντε ετών, το 20% των ζευγαριών που είχαν δεθεί με τα δεσμά του γάμου χώρισαν, ενώ το ποσοστό αυτό άγγιζε το 50% για τα άτομα που συζούσαν.

Επιπλέον οι επιστήμονες διαπίστωσαν πως οι γυναίκες που προέρχονταν από διαλυμένα σπίτια ( με χωρισμένους γονείς) είχαν περισσότερες πιθανότητες να μιμηθούν μια τέτοια συμπεριφορά και στο δικό τους γάμο, συγκριτικά με τα άτομα που μεγάλωσαν σε γαλήνιο και σωστό περιβάλλον.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.