πνευμονοθωρακας | παχυνση βλεννογονου | κυστη δοντιου | λοιμωξη αναπνευστικου | β1 βιταμινη | γιογκα αναπνοη

Απαγωγή παιδιών στην Αλβανία για εκμετάλλευση τους στην ΕλλάδαΣτην επικαιρότητα ήρθε για άλλη μια φορά το θέμα των απαγωγών παιδιών και της παράνομης εκμετάλλευσης τους, μετά την γνωστοποίηση της απόπειρας 22χρονου αλβανού να απαγάγει δυο ανήλικους, με σκοπό να τους φέρει στην Ελλάδα και να τους εκμεταλλευτεί ως ζητιάνους.

Σύμφωνα με το σύλλογο "Το Χαμόγελο του παιδιού" ο αριθμός των συλληφθέντων από το αρμόδιο γραφείο της Αλβανίας ενάντια στη Παράνομη Διακίνηση Παιδιών, είναι πολύ μικρός αν σκεφτεί κανείς πόσα άτομα ημερησίως περνούν τα ελληνοαλβανικά σύνορα - με ή χωρίς παιδιά .

Η ελβετική οργάνωση Terre des Hommes που δρα στην Αλβανία και με την οποία συνεργάζεται "Το Χαμόγελο του Παιδιού", θεωρεί θετικό το γεγονός ότι πλέον η φράση εκμετάλλευση παιδιών έχει αντικατασταθεί από την παράνομη διακίνηση παιδιών, η οποία νομικά αποφέρει μεγαλύτερες ποινές στους δράστες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.