τρανσαμινασες | αντιβιωση για ιωση | συναισθηματα χωρισμου | υποταση | ατυπη πνευμονια και αιμορραγια

Αδιαφορία των κρατών της Ε.Ε. για την καταστροφή του όζοντοςΕνημέρωση σχετικά με τα μέτρα που έχουν πάρει για τον έλεγχο των ουσιών που καταστρέφουν το στρώμα του όζοντος, αποφάσισε να ζητήσει επίσημα από τα κράτη μέλη της Ε.Ε. η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Σημειώνεται ότι όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ δεν τήρησαν την υποχρέωση να δηλώσουν τα μέτρα που υιοθέτησαν για τον έλεγχο των ουσιών που καταστρέφουν το στρώμα του όζοντος μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2001, σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για το όζον.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο κανονισμό, τα κράτη μέλη έχουν την υποχρέωση να δηλώσουν τα συστήματα που έχουν αναπτύξει για την περισυλλογή ουσιών που μειώνουν το όζον, τα μέσα που έχουν εγκατασταθεί για την περισυλλογή τέτοιων ουσιών, τις ποσότητες των εν λόγω ουσιών που έχουν συλλεχτεί καθώς και τα προσόντα του προσωπικού που ασκεί τις συγκεκριμένες δραστηριότητες.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.