εξάρθρημα | υπερτρπφια δεξιας κοιλιας | adinania gatas se ti ofilete | πεθαινεις απο σκωληκοειδίτιδα

Επίσκεψη Σημίτη στο ΙΚΑ ΖωγράφουΗ κυβέρνηση κινείται ταυτόχρονα, χωρίς διαλείμματα, σε όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν την εξυπηρέτηση του πολίτη, τόνισε ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, κατά την επίσκεψη του στο Κέντρο Πληροφορικής του ΙΚΑ Ζωγράφου.

Το νέο ΙΚΑ, είπε ο κ. Σημίτης, θα χαρακτηρίζεται από τη γρήγορη και πλήρη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, αλλά και την αισθητή βελτίωση των σχέσεών του με τις επιχειρήσεις.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις αλλαγές που πραγματοποιούνται στο Ιδρυμα, τονίζοντας χαρακτηριστικά την ταχυδρομική αποστολή της ετήσιας ενημέρωσης των βιβλιαρίων ασθενείας, την κάλυψη και της υπόλοιπης Αττικής με την τηλεφωνική υπηρεσία 184 για ιατρικά ραντεβού, την επιτάχυνση της έκδοσης των συντάξεων, την κατάργηση των ενσήμων και την ανακαίνιση των κτιριακών εγκαταστάσεων των υποκαταστημάτων του Ιδρύματος.

Η μετεξέλιξη του ΙΚΑ στο ενιαίο ταμείο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ αποτελεί τον πυρήνα της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης, σημείωσε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε ότι η ενίσχυση του ΙΚΑ με το 1% του ΑΕΠ ετησίως, αποτελεί τη μεγαλύτερη οικονομική ενίσχυση του ασφαλιστικού συστήματος μέχρι σήμερα, που οδηγεί στη διασφάλιση των συντάξεων και την απόρριψη εκ μέρους της κυβέρνησης κάθε σεναρίου για μείωση των συντάξεων και αύξηση των ορίων ηλικίας.

Ο υπουργός Εργασίας Δημήτρης Ρέππας, κατά την προσφώνησή του, έκανε λόγο για μία νέα εποχή για το ΙΚΑ, που αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στο μετασχηματισμό του συστήματος κοινωνικών ασφαλίσεων. Αναφέρθηκε στο στόχο της εξάλειψης της αναμονής για υπηρεσίες υγείας μέσα απο την τηλεφωνική υπηρεσία 184 και τη μηχανοργάνωση της συνταγογράφησης που θα επιτρέψει τον έλεγχο του κυκλώματος φαρμάκου στο ΙΚΑ.

Ο κ. Ρέππας αναφέρθηκε επίσης στη μηχανοργάνωση του Ιδρύματος που θα οδηγήσει στην ταχύτερη ενημέρωση των ασφαλισμένων για όλα τα θέματα και την επίλυση κάθε ασφαλιστικής διαφοράς, υπογραμμίζοντας ότι όλα αυτά μπορούν να επιτευχθούν μόνο επειδή το ΙΚΑ πλέον βρίσκεται σε καθαρή οικονομική θέση, αφού η κυβέρνηση ανέλαβε το βάρος χρηματοδότησής του με πάνω απο 3 τρισ. δραχμές.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.