πτερυγιο αυτιου παθησεις | εμβολιο λυσσας για σκυλους | προκαρδιο αλγος αντιμετωπιση

Επισκεφθείτε το site του Εθνικού Οργανισμού ΜεταμοσχεύσεωνΟ Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων (Ε.Ο.Μ.), στα πλαίσια προώθησης της ιδέας της δωρεάς οργάνων, δημιούργησε την ιστοσελίδα www.eom.gr μέσα από την οποία οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν για το σκοπό και τις αρμοδιότητες του Ε.Ο.Μ.

Επιπλέον στις σελίδες του site οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το μεταμοσχευτικό πρόγραμμα της πατρίδας μας, στατιστικά και άλλα στοιχεία για τις μεταμοσχεύσεις και τη δωρεά οργάνων, καθώς επίσης και αναφορές στο τι είναι ο εγκεφαλικός θάνατος, αναφορά σε ηθικά ζητήματα και στην θέση της εκκλησίας κ.α.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.