πεμφιγα | οστεομυελιτιδα σε παιδια | xamilo oxigono | χαπι διακοπης κυησης | σκωληκοειδης αποφυση | αιμοπτυση

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η Ελλάδα λόγω θορύβουΗ Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι θα ασκήσει δίωξη κατά της Ελλάδας, ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, για μη ορθή εφαρμογή της κοινοτικής οδηγίας 2000/14/ΕΚ, σχετικά με τον περιορισμό του θορύβου που εκπέμπεται από τον λεγόμενο εξοπλισμό εξωτερικού χώρου.

Ο εξοπλισμός στον οποίον αναφέρεται η εν λόγω οδηγία περιλαμβάνει τα αλυσοπρίονα, τους αναμικτήρες σκυροδέματος, τους κινητούς γερανούς και πυργογερανούς, τα ανατρεπόμενα οχήματα, τους υδραυλικούς εκσκαφείς, τα απορριμματοφόρα και τέλος τον κηπουρικό εξοπλισμό, όπως χλοοκοπτικές μηχανές και ψαλίδες φυτικών φρακτών.

Στόχος της οδηγίας 2000/14/EΚ είναι η εναρμόνιση της νομοθεσίας, στα κράτη μέλη της ΕΕ, αναφορικά με τη στάθμη θορύβου που εκπέμπεται από ευρύ φάσμα εξοπλισμού εξωτερικού χώρου. Η οδηγία ορίζει ότι προϋπόθεση για την εισαγωγή στην αγορά ενός είδους εξοπλισμού είναι η συμμόρφωσή του προς ορισμένες απαιτήσεις σε σχέση με την εκπομπή θορύβου και η εμφανής αναγραφή της ορθής πληροφόρησης για εγγυημένη στάθμη θορύβου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.