κοιλιακη ταχυκαρδια | σπυρι στο χειλος του αιδιου | cmv igm | cmv igg θετικό τι ειναι

Τραγική θυσία στη μάχη για τη ζωήΤα μέλη του πληρωμάτων του ΕΚΑΒ, αυτοί οι άγγελοι της ζωής, στην μάχη για τη ζωή των Αιγαιοπελαγιτών δίνουν ακόμα και την ίδια τη ζωή τους. Το απέδειξαν αυτό σήμερα τα χαράματα, αλλά και τον Ιανουάριο του 2001. Τα παραπάνω δήλωσε ο υπουργός Αιγαίου κ. Νίκος Σηφουνάκης, αμέσως μετά τη γνωστοποίηση του τραγικού συμβάντος της πτώσης του ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ κατά τη διάρκεια διακομιδής ασθενούς από την Ανάφη στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Ο κ. υπουργός εξέφρασε την οδύνη του για το συμβάν και δήλωσε τη συμπάθεια και τη συμπαράστασή του στις οικογένειες των επιβαινόντων στο ελικόπτερο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε το ΕΚΑΒ στο ελικόπτερο επέβαιναν η ασθενής Αννα Δαμίγου, 62 ετών, ο ιατρός του ΕΚΑΒ Χρήστος Αντύπας, ο νοσηλευτής κ. Ελευθέριος Φερεντίνος, ο κυβερνήτης Βασίλης Χαμιτζίδης και ο συγκυβερνήτης Στεφάν Μάγιερ.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.