πνευμονια | θερμίδες λουκούμι ραχάτ | τρανσαμιση ανεβασμενη αιτια | τυμπανοσκληρυνση | στειρωση αρσενικου γατου

Τραγική κατάληξη εθίμου στο Ιράν



Θέλοντας να τηρήσει πιστά το Ιρανικό έθιμο, που θέλει ο γαμπρός και η νύφη να γλείφουν ο ένας από το δάχτυλο του άλλου μέλι, ένας Ιρανός μαζί με το μέλι από το δάχτυλο της νύφης κατάπιε ένα από τα ψεύτικα νύχια που φορούσε εκείνη, με αποτέλεσμα να πεθάνει από πνιγμό.

Ο 28χρονος γαμπρός έμεινε στον τόπο κατά την τελετή του γάμου που γινόταν στην πόλη Καζβίν στο βορειοδυτικό Ιράν και η νύφη μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο επειδή λιποθύμησε από το σοκ που υπέστη, γράφει η εφημερίδα Τζαμ-ι-Τζαμ.

Κατά τη γαμήλια τελετή, τα ζευγάρια στο Ιράν γλείφουν ο ένας από το δάχτυλο του άλλου μέλι, ώστε να αρχίσει "γλυκά" η κοινή τους ζωή.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.