χοληστερινη υπολογισμος | ιοντοφόρεση | δακτυλικη εξεταση στην εγκυμοσυνη | πλάγιος μυς εξω γόνατο

Εικόνες - σοκ προτείνονται και για τα πακέτα τσιγάρων στην ΕυρώπηΟι Ευρωπαϊκές χώρες μπορεί σύντομα να υιοθετήσουν την τοποθέτηση ιδιαίτερα σκληρών εικόνων στα πακέτα των τσιγάρων, οι οποίες θα δείχνουν φωτογραφίες κατεστραμμένων από το τσιγάρο οργάνων, ακολουθώντας το παράδειγμα του Καναδά, όπου το μέτρο έχει τεθεί ήδη σε εφαρμογή.

Για το σκοπό αυτό συνεργάζονται 7 Ευρωπαϊκές ερευνητικές ομάδες, που ασχολούνται με τον καρκίνο και η ιδέα βασίζεται στο να γίνει το κάπνισμα λιγότερο μοδάτο, και να προβάλλονται σε μεγαλύτερο βαθμό οι βλάβες που προκαλεί.

Οπως δήλωσε ο Jean King από τη βρετανική ερευνητική ομάδα Cancer Research UK, πολλοί καπνιστές πιθανόν να αναθεωρήσουν την άποψή τους για το κάπνισμα, όταν το πακέτο των τσιγάρων δε θα είναι πλέον τόσο ελκυστικό.

Οι ερευνητικές ομάδες ήδη εξετάζουν ομάδες καπνιστών σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, προκειμένου να διαπιστώσουν την επίδραση των προειδοποιήσεων που αναγράφονται στα πακέτα των τσιγάρων στο να διακόψει κάποιος το κάπνισμα.

Η έρευνα αυτή, η οποία αναμένεται να τελειώσει τον προσεχή Σεπτέμβριο, θα χρησιμοποιηθεί ως στοιχείο για την εφαρμογή της νέας αυτής οδηγίας στην Ευρώπη για τον έλεγχο των προϊόντων καπνού.

Μετά την εφαρμογή του μέτρου αυτού στον Καναδά, πριν από δύο χρόνια, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, το 63% των Καναδών που ερωτήθηκαν αναγνώρισαν την αποτελεσματικότητα του μέτρου αυτού, σύμφωνα με το Cancer Research UK.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.