ποσα κοκκαλα εχει ο ανθρωπος | τσιμπουρια σκυλων αντιμετωπιση | τι ειναι στιγμα | ηχος και στρες | αντιβηχικα

Με ειδική επιστολή θα ενημερώνονται οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑΤο "Απόσπασμα Ατομικού Λογαριασμού Ασφάλισης" με το οποίο το ΙΚΑ θα ενημερώνει με προσωπική επιστολή κάθε ασφαλισμένο, παρουσίασε ο Διοικητής του Οργανισμού κ. Μιλτιάδης Νεκτάριος κατά τα εγκαίνια του υποκαταστήματος ΙΚΑ Νέας Φιλαδέλφειας.

Το νέο έντυπο θα αποστέλλεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε κάθε εργαζόμενο. Περιέχει στοιχεία όπως ο ''Κωδικός Πακέτου Κάλυψης'' όπου διευκρινίζεται συγκεκριμένα στον κάθε ασφαλισμένο τι δικαιούται από το ΙΚΑ και τρίτους φορείς, το είδος των καταβολών του εργοδότη (μισθός, υπερωρίες) κ.α.

Το ΙΚΑ Νέας Φιλαδέλφειας που εγκαινιάσθηκε σήμερα προστίθεται στις 100 πλήρως ανακαινισμένες μονάδες του Οργανισμού, που παραδόθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα προς χρήση στο κοινό.

Το νέο υποκατάστημα επί της οδού Μηδείας 10 παρέχει πλέον υψηλού επιπέδου υγειονομικές και διοικητικές υπηρεσίες σε πολλές χιλιάδες ασφαλισμένους, σε ένα κτίριο τεσσάρων ορόφων και 1.180 τ.μ. που η δαπάνη κατασκευής και εξοπλισμού του ξεπέρασε τα 2.750.000 ευρώ.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.