συμτωματα υψηλης χολιστερινης | θερμιδες χαμπουργκερ | φλεγμονη εντερου | νόσος του crohn | μηνισκος

Ορκίστηκε ο νέος υπουργός ΥγείαςΟρκίστηκε ο νέος υπουργός Υγείας - Πρόνοιας καθηγητής κ. Κώστας Στεφανής ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. Την ορκωμοσία τέλεσε ο μητροπολίτης Χριστουπόλεως Πέτρος. Ο κ. Στεφανόπουλος συνεχάρη τον κ. Στεφανή και του εξέφρασε την εκτίμησή του.

Υπενθύμισε ότι έχει διατελέσει και ο ίδιος υπουργός Κοινωνικών Υπηρεσιών ''άνευ πολλών αποτελεσμάτων'' όπως είπε. Γι αυτό και παρακολουθεί με ιδιαίτερη ευαισθησία το έργο του συγκεκριμένου υπουργείου.

Από την πλευρά του ο κ. Στεφανής εξέφρασε τις ευχαριστίες του αλλά και την ελπίδα ότι θα συνεχιστεί η εκτίμηση του προέδρου στο πρόσωπό του και υπενθύμισε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι είχαν συναντηθεί όταν ήταν υπουργός.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.