έλλειψη νατρίου | κορεσμος οξυγονου τιμες | ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΣΤΑ ΛΕΚΑΝΗΣ | πως κανουμε δακτυλικη

Site υγείας ειδικά σχεδιασμένο για παιδιάΕνα νέο site, ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά, δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να πληροφορούνται για θέματα υγείας και να ζητούν συμβουλές για την αντιμετώπιση διαφόρων ασθενειών και τραυματισμών. Εμπειροι επιστήμονες από το Great Ormond Street Children's Hospital και από το Ινστιτούτο υγείας για παιδιά στην Μ. Βρετανία θα βρίσκονται στη διάθεση των μικρών μας φίλων 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, προκειμένου να τους παρέχουν τις πολύτιμες γνώσεις τους.

Το συγκεκριμένο site αφορά κυρίως παιδιά ηλικίας 5 - 16 ετών, ενώ υπάρχει και ξεχωριστό κομμάτι μέσα σ' αυτό κατάλληλο για εφήβους. Ο κάθε επισκέπτης που θα μπαίνει στο site θα μπορεί να περιηγηθεί εικονικά στους χώρους του Great Ormond Street Children's Hospital, θα μπορεί να λάβει πληροφορίες σχετικά με τις θεραπείες διαφόρων ασθενειών και θα ενθαρρύνεται από ειδικούς για να στείλει στην συγκεκριμένη διεύθυνση την δική του προσωπική εμπειρία.

Είναι το πρώτο site που απευθύνεται σε ανηλίκους και η παρουσίαση του θα γίνεται σε διάφορες γλώσσες, έτσι ώστε η πρόσβαση σ' αυτό να είναι δυνατή και σε παιδιά που δεν μιλούν την αγγλική γλώσσα.

Οι επιστήμονες που δουλεύουν στην παραπάνω διεύθυνση υποστηρίζουν πως το περιεχόμενο του παιδικού site και οι πληροφορίες που θα παρέχει θα είναι απόλυτα αξιόπιστες και τεκμηριωμένες.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.