βρογχικο ασθμα | φτερουγισματα στη καρδια | παγκρεατιτιδα διαγνωση | ηπατικη εγκεφαλοπαθεια

Ανθρακας σε επιστολές προς την Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑΙχνη του βακίλλου του άνθρακα εντοπίστηκαν στην Ουάσινγκτον σε τμήμα αλληλογραφίας που προοριζόταν για εξωτερικό κτίριο της Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ (Fed), ανακοίνωσε η ίδια η Fed. Ωστόσο αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φάνηκαν ψευδώς θετικά τα αποτελέσματα των εξετάσεων ή να πρόκειται για μόλυνση από προηγούμενα περιστατικά.

Αυτή είναι ωστόσο η δεύτερη φορά που η αμερικανική Ομοσπονδιακή Κεντρική Τράπεζα εκτίθεται στο θανατηφόρο βακτήριο, που προκάλεσε πέρυσι το θάνατο πέντε ανθρώπων.

Οι προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν από υπαλλήλους που φορούσαν προστατευτικές στολές, έδειξαν ότι υπήρχαν σπόρια άνθρακα σε μικρές παρτίδες αλληλογραφίας, σε περίπου 20 επιστολές, προσθέτει η Fed στην ανακοίνωσή της.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.