καταγματα ωμου | τσιμπηματα στην βουβωνικη χώρα μετά από εγχείρηση βουβωνοκηλης | εξανθηματα μετα απο ιωση

Δώρο ζωής από τους Σερραίους αιμοδότεςΔώρο ζωής έκαναν Σερραίοι αιμοδότες, οι οποίοι πρόσφεραν 500 φιάλες αίματος στο νομαρχιακό νοσοκομείο της πόλης. Συγκεκριμένα, στο τμήμα αιμοδοσίας του κρατικού νοσηλευτικού ιδρύματος έγιναν αιμοληψίες -προσφορά αίματος από 286 συγγενείς ασθενών και 124 από συλλόγους αιμοδοτών, 90 από εθελοντές αιμοδότες και εννέα από κρατικές υπηρεσίες αιμοδοσίας.

Το νομαρχιακό νοσοκομείο Σερρών διεκδικεί ρεκόρ αιμοδοσίας την τελευταία πενταετία, αφού συγκεντρώνονται κάθε μήνα 500 έως 600 φιάλες αίματος και αφού κρατηθεί ένας ικανός αριθμός για τις ανάγκες των κλινικών του νοσοκομείου, οι υπόλοιπες προωθούνται σε κρατικά και ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα.

Το αίμα που συγκεντρώθηκε προωθήθηκε σε άλλα νοσοκομεία και κλινικές της βόρειας Ελλάδας, της Αθήνας, του Πειραιά κλπ.

Το τμήμα αιμοδοσίας των Σερρών είναι από τα πλέον σύγχρονα στη Βόρεια Ελλάδα. Τέλος, συχνά προσφέρουν αίμα και στρατευμένοι από μονάδες της περιφέρειας Σερρών.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.