αντισώματα κυτταρομεγαλοϊού igg | Τι διαφερει φαρυγγιτιδα απο λαρυγγιτιδα | askisis jia agilosi

Δεν επέτρεψαν εκδρομή σε μαθητές ειδικού λυκείου. Παρέμβαση ΕυθυμίουΣαν κεραυνός έπεσε στους μαθητές της Γ' τάξης Λυκείου του Ενιαίου Ειδικού Λυκείου Αθηνών η αρνητική απάντηση της νομαρχίας, να πραγματοποιήσουν την καθιερωμένη πενθήμερη εκδρομή των τελειοφοίτων. Η απόφαση της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης στηρίχθηκε σε προεδρικό διάταγμα του 1982 το οποίο απαγορεύει τις πολυήμερες εκδρομές στους μαθητές των ειδικών σχολείων.

Μια διάταξη η οποία όμως είχε πέσει σε αχρηστία, όπως δηλώνει ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας με ειδικές ανάγκες, κ. Γιάννης Βαρδακαστάνης.

Η Συνομοσπονδία έστειλε διαμαρτυρία στους συναρμόδιους φορείς και στο υπουργείο Παιδείας, γνωστοποιώντας την πράξη της νομαρχίας, η οποία, σύμφωνα με τη διαμαρτυρία "αναδεικνύει τον εαυτό της σε θεματοφύλακα των διακρίσεων και του αποκλεισμού των ατόμων με αναπηρίες, αλλά ταυτόχρονα αναδεικνύει και την ανάγκη άμεσης κάθαρσης της νομοθεσίας του υπουργείου Παιδείας, από όλες τις διατάξεις που συνιστούν διακρίσεις και προκαλούν αποκλεισμό στα άτομα με αναπηρίες".

Ο υπουργός Παιδείας κ. Π. Ευθυμίου πληροφορηθείς την άρνηση της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης έδωσε εντολή να αρχίσουν αμέσως οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδρομή των μαθητών.

Οι μαθητές, που έχουν προγραμματίσει να αναχωρήσουν στις 15 Απριλίου, μαζί με τους συνοδούς καθηγητές, είναι δέκα και έχουν τη σύμφωνο γνώμη των γονέων τους.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.