παθησεισ | εμβολιο πνευμονιοκοκκου παρενεργειες | διαθερμιες | λεκανη οστο | πονος στο κοκαλο της μυτης | στιγμα

Αυτοκόλλητα αναισθητικά για λιγότερο πόνο στον οδοντίατροΕνα αυτοκόλλητο με αναλγητικές ιδιότητες, το οποίο προσφέρει καλύτερη αναισθησία σε σχέση με τα διάφορα ζελ και αλοιφές που χρησιμοποιούνται σήμερα από τον οδοντίατρο, πριν από την ένεση, δοκιμάστηκε με επιτυχία από ερευνητές του Πανεπιστήμιο του Οχάιο, στις ΗΠΑ.

Τα προϊόντα αυτά αναισθητοποιούν συνήθως ελαφρά την περιοχή που θα γίνει η ένεση, η αναισθησία είναι όμως επιφανειακή. Χρησιμοποιούνται κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, ιδίως σε ασθενείς που φοβούνται την ένεση.

Το νέο αυτό αυτοκόλλητο φαίνεται ότι προσφέρει πιο βαθιά και μεγαλύτερης διάρκειας αναισθησία, ελαττώνοντας ουσιαστικά τον πόνο που προκαλεί η ένεση, ιδίως σε περιοχές όπως η σκληρή υπερώα. Επιπλέον αυτό το βάθος αναισθησίας, επιτρέπει τη χρήση του και στη θεραπεία ασθενών με ουλίτιδα ή με ελαφρά περιοδοντίτιδα, όπου ο καθαρισμός γίνεται σε μεγαλύτερο βάθος.

Το αυτοκόλλητο, παρασκευάζεται από την εταιρεία Noven Pharmaceuticals, έχει μέγεθος δύο εκατοστά και έχει ως δραστική ουσία τη λιδοκαΐνη. Η αναισθησία διαρκεί μέχρι και 45 λεπτά, αλλά φτάνει στο μέγιστο βάθος της σε 30 λεπτά, στοιχείο που αποτελεί και το κυριότερο μειονέκτημα του.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.