οταν κανεις αντιτετανικο ορο τι δεν πρεπει να τρως | αχίλλειος τένοντας

Ελληνοκύπριος δότης χαρίζει ζωή σε ΤουρκάλαΖωή σε νεαρή Τουρκάλα που έπασχε απο λευχαιμία χάρισε Ελληνοκύπριος δότης μυελού των οστών. Ο δότης, ηλικίας 20 ετών, είχε εντοπιστεί απο το Καραϊσκάκειο Ιδρυμα, ύστερα απο δραματική έκκληση μέσω του διεθνούς δικτύου εθελοντών δοτών για την εξεύρεση συμβατού δότη για την 28χρονη Τουρκάλα. Το μόσχευμα μεταφέρθηκε απο εκπρόσωπο του Ιδρύματος, στην Κωνσταντινούπολη, όπου έγινε και η επέμβαση.

Απο τις 19 Φεβρουαρίου που έγινε η μεταμόσχευση η κατάσταση της υγείας της ασθενούς βελτιώνεται με γοργούς ρυθμούς. Ο σύζυγος της νεαρής Τουρκάλας, σε δηλώσεις στην εφημερίδα "Χουρριέτ" είπε ότι θεωρεί το δότη αδελφό του.

Πέρυσι μόσχευμα απο Ελληνοκύπριο δότη μεταμοσχεύθηκε σε 12χρονο αγόρι τουρκικής καταγωγής που ζει στη Γερμανία, ενώ μοσχεύματα απο Τούρκο κάτοικο Γερμανίας και Τουρκοκύπριο προσφέρθηκαν σε Ελληνοκύπριους ασθενείς.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.