πυρετος μετα απο καισαρικη | πολυουρία | πνιγμος σπο αποστημα αιτια | πληγες στο ρινικο διαφραγμα

Αρνητικά τα γαλλικά τεστ για prions στο μυϊκό ιστόΑρνητικά ήταν τα τεστ του Γαλλικού φορέα για την ασφάλεια των τροφίμων (AFSSA), καθώς δεν ανιχνεύτηκαν οι πρωτεΐνες (prions), οι οποίες προκαλούν την ασθένεια των τρελών αγελάδων, στο μυϊκό ιστό μολυσμένου μοσχαριού.

Οι Γάλλοι επιστήμονες εξέτασαν το μυϊκό ιστό από μοσχάρι, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αμερικανικής έρευνας, σύμφωνα με την οποία ανιχνεύτηκαν prions, στο μυϊκό ιστό ποντικιών τα οποία είχαν μολυνθεί με την ασθένεια σε εργαστηριακό περιβάλλον.

Ο ASFSSA ανακοίνωσε επίσης ότι τα αποτελέσματα για την ανίχνευση prions σε μυϊκό ιστό προβάτων, κατσικιών και ποντικών ήταν επίσης αρνητικά.

Οι επιστήμονες εξέτασαν δείγματα από μυϊκό, νευρικό και λεμφικό ιστό από ένα μοσχάρι, τέσσερα ποντίκια και δύο πρόβατα, όλα μολυσμένα με το prion που προκαλεί τη σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια (BSE).

Επιπρόσθετα εξέτασαν δείγματα από αιγοπρόβατα τα οποία είχαν μολυνθεί από scarpie, τη νόσο που πλήττει τα αιγοπρόβατα και σχετίζεται με τη σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γαλλικός φορέας, τα αποτελέσματα αυτά συμφωνούν με τα αποτελέσματα όλων των προηγούμενων ερευνών για τον τρόπο μετάδοσης της νόσου των τρελών αγελάδων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.