υπόσφαγμα οφθαλμού για δευτερη φορα | εξεταση για φαιοχρωμοκύτωμα | ΧΑΠ | olistiki diatrofi | ιγμόρεια ανατομια

Ιδρυση Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης ΕλαιολάδουΤην ίδρυση της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ελαιολάδου και Ελιάς ανακοίνωσαν σε ειδική εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, οι φορείς που συμμετέχουν σε αυτή (ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΕΣΑΣΕ, ΣΥΔΑΣΕ, ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗ, ΣΕΒΙΤΕΛ-βιομηχανίες ελαιολάδου, ΕΣΒΙΤΕ- βιοτεχνίες ελαιολάδου, ΣΕΛΕ,-ελαιοτριβείς, ΠΕΜΕΤΕ-ελιές, Σύνδεσμος Παντοπωλών), παρουσία του υπουργού Γεωργίας κ. Γιώργου Δρυ.

Πρόκειται για την τέταρτη διεπαγγελματική οργάνωση, μετά από αυτές του οίνου, του καπνού και του ροδάκινου, στη σύνταξη του καταστατικού της οποίας ελήφθησαν υπόψιν τα σημεία εκείνα τα οποία έχουν οδηγήσει σε αναποτελεσματικότητα τις άλλες τρεις οργανώσεις, όπως για παράδειγμα η διασφάλιση των πόρων για την υλοποίηση των στόχων που θέτει.

Κύριος στόχος της οργάνωσης είναι η υιοθέτηση δραστηριοτήτων οι οποίες θα συμβάλλουν στην περαιτέρω οικονομική, κοινωνική, περιβαλλοντική και πολιτιστική ανάπτυξη του τομέα.
Μεταξύ των ενεργειών, οι οποίες προβλέπονται στο καταστατικό για την υλοποίηση των στόχων, περιλαμβάνονται:

-Η εκπόνηση ολοκληρωμένου επιχειρησιακού προγράμματος οργάνωσης του τομέα.

-Η υποβολή προτάσεων προς τις αρμόδιες αρχές.

-Η διοργάνωση διαλέξεων, σεμιναρίων, κ.λ.π.

-Η προώθηση, προβολή και προστασία της βιολογικής ελαιοκαλλιέργειας.

-Η ανάπτυξη της έρευνας και η συγκέντρωση πληροφοριών για το σωστό προσανατολισμό της παραγωγής των προϊόντων του ελαιολάδου.

Κατά την αυριανή εκδήλωση θα δοθεί στη δημοσιότητα το καταστατικό και θα παρουσιασθούν οι σκοποί ίδρυσης της διεπαγγελματικής, από τον πρόεδρο της οργάνωσης και πρόεδρο της ΠΑΣΕΓΕΣ κ. Τζανέτο Καραμίχα και τους εκπροσώπους των φορέων.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.