καταχρηση ποτου | παρεση προσωπικου νευρου σε παιδια | περιπτωση εγκυμοσυνης κατευθειαν μετα απο αποβολη

Επανέρχεται ο μύθος του Λατίνου εραστήΟι Λατίνοι ηλικίας άνω των 40 ετών έχουν πολύ πιο έντονη σεξουαλικότητα από οποιονδήποτε άλλον συνομήλικο τους, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που ανακοινώθηκαν σε σύνοδο για τη σεξουαλική υγεία, που πραγματοποιήθηκε στο Βασιλικό Κολέγιο Ιατρικής του Λονδίνου.

Τα 3/4 των Βραζιλιάνων και των Ιταλών άνω των 40 κάνουν σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, δηλαδή πολύ συχνότερα από ότι οι συνομήλικοι τους σε άλλες χώρες. Στην έρευνα συμμετείχαν 26.000 άνθρωποι από 29 χώρες και έδειξε ότι το 57% των ερωτηθέντων κάνουν σεξ από μία έως έξι φορές την εβδομάδα. Ενα ποσοστό 2% κατορθώνει να κάνει σεξ και δύο φορές την ημέρα και το ποσοστό αυξάνεται σε 8% στην Ισπανία.

Οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί καταλαμβάνουν με τις επιδόσεις τους την όγδοη και ένατη θέση αντίστοιχα. Προηγούνται οι Γάλλοι, οι Γερμανοί, οι Καναδοί και οι Τούρκοι. Οι Ιάπωνες θεωρούνται ως οι πλέον εγκρατείς καθώς μόλις το 21% ηλικίας άνω των 40 κάνει έρωτα μία φορά την εβδομάδα.

Απο την ίδια έρευνα προκύπτει ότι η πλειοψηφία των Κινέζων, το 93%, είχαν ερωτικές επαφές τη χρονιά που μας πέρασε αλλά δεν καταγράφεται το πόσο συχνά.

Ο καθηγητής Εντουαρντ Λόμαν, του πανεπιστημίου του Σικάγο δήλωσε: "είναι εξαιρετικά αναζωογονητικό ότι δεν υπάρχει τέλος στην ανάγκη για ερωτική συνεύρεση των ανθρώπων που έχουν περάσει κάποια ηλικία. Οπως αποδεικνύεται από την έρευνα, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες, παραμένουν σεξουαλικά ενεργοί τουλάχιστον μέχρι τα 70 τους".

Τα ποσοστά των ανδρών ανά χώρα που έχουν ερωτικές συνευρέσεις τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα έχουν ως εξής : Βραζιλία 75%, Ιταλία 74%, Γαλλία 70%, Γερμανία 69%, Καναδάς 68%, Τουρκία 67%, Αυστραλία 60%, Ηνωμένες Πολιτείες 59%, Βρετανία 59%, Ισπανία 51%, Μεξικό 43%, Κίνα 32%, Ιαπωνία 21%.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.