Επανέρχεται ο μύθος του Λατίνου εραστή

Οι Λατίνοι ηλικίας άνω των 40 ετών έχουν πολύ πιο έντονη σεξουαλικότητα από οποιονδήποτε άλλον συνομήλικο τους, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που ανακοινώθηκαν σε σύνοδο για τη σεξουαλική υγεία, που πραγματοποιήθηκε στο Βασιλικό Κολέγιο Ιατρικής του Λονδίνου.

Τα 3/4 των Βραζιλιάνων και των Ιταλών άνω των 40 κάνουν σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, δηλαδή πολύ συχνότερα από ότι οι συνομήλικοι τους σε άλλες χώρες. Στην έρευνα συμμετείχαν 26.000 άνθρωποι από 29 χώρες και έδειξε ότι το 57% των ερωτηθέντων κάνουν σεξ από μία έως έξι φορές την εβδομάδα. Ενα ποσοστό 2% κατορθώνει να κάνει σεξ και δύο φορές την ημέρα και το ποσοστό αυξάνεται σε 8% στην Ισπανία.

Οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί καταλαμβάνουν με τις επιδόσεις τους την όγδοη και ένατη θέση αντίστοιχα. Προηγούνται οι Γάλλοι, οι Γερμανοί, οι Καναδοί και οι Τούρκοι. Οι Ιάπωνες θεωρούνται ως οι πλέον εγκρατείς καθώς μόλις το 21% ηλικίας άνω των 40 κάνει έρωτα μία φορά την εβδομάδα.

Απο την ίδια έρευνα προκύπτει ότι η πλειοψηφία των Κινέζων, το 93%, είχαν ερωτικές επαφές τη χρονιά που μας πέρασε αλλά δεν καταγράφεται το πόσο συχνά.

Ο καθηγητής Εντουαρντ Λόμαν, του πανεπιστημίου του Σικάγο δήλωσε: “είναι εξαιρετικά αναζωογονητικό ότι δεν υπάρχει τέλος στην ανάγκη για ερωτική συνεύρεση των ανθρώπων που έχουν περάσει κάποια ηλικία. Οπως αποδεικνύεται από την έρευνα, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες, παραμένουν σεξουαλικά ενεργοί τουλάχιστον μέχρι τα 70 τους”.

Τα ποσοστά των ανδρών ανά χώρα που έχουν ερωτικές συνευρέσεις τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα έχουν ως εξής : Βραζιλία 75%, Ιταλία 74%, Γαλλία 70%, Γερμανία 69%, Καναδάς 68%, Τουρκία 67%, Αυστραλία 60%, Ηνωμένες Πολιτείες 59%, Βρετανία 59%, Ισπανία 51%, Μεξικό 43%, Κίνα 32%, Ιαπωνία 21%.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση