Απατήστε τον σύντροφο σας και κερδίστε!

Ενα διαγωνισμό, όπου ζευγάρια ενθαρρύνονται να απατήσουν τους συντρόφους τους και να κάνουν έρωτα με κάποιον ή κάποια άγνωστη, έναντι εκατό χιλιάδων δολαρίων Αυστραλίας, προκήρυξε ο ραδιοφωνικός σταθμός της Μελβούρνης “Triple M”.

Ηδη η προκήρυξη του διαγωνισμού έχει προκαλέσει την αντίδραση του Συνδέσμου Οικογενειών της Αυστραλίας που υποστηρίζει ότι “προωθείται η μοιχεία μόνο και μόνο για να αυξηθεί η ακροαματικότητα του σταθμού”, ενώ η παρουσιάστρια της εκπομπής όπου διαφημίζεται ο διαγωνισμός, αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Πρόκειται για την κ. Ράχελ Κόρμπετ, πρώην παίκτρια του “Big Brother” της Αυστραλίας η οποία τόνισε ότι πολλά ζευγάρια, αν και δεν θα ήθελαν να απατήσουν το ή την σύντροφό τους, ίσως λυγίσουν και υποκύψουν στον πειρασμό για οικονομικούς λόγους.

Πάντως ο ραδιοφωνικός σταθμός “Triple M” έκανε δημοσκόπηση μέσω του Ιντερνετ και το 51% των ακροατών του τάχθηκε υπέρ της συνέχισης του διαγωνισμού.

Ο διευθυντής προγράμματος του συγκεκριμένου ραδιοφωνικού σταθμού, κ. Ρεξ Μόρις, δήλωσε πως αν συνεχισθεί ο διαγωνισμός, ο άνδρας και η γυναίκα που θα επιλεγούν από τον σταθμό για να κάνουν έρωτα θα παραμείνουν ανώνυμοι και θα περάσουν από διάφορα τεστ για να διαπιστωθεί αν θα αντέξουν συναισθηματικά.

Διαβάστε επίσης


Μη χάσετε καμμία δημοσίευση!

Γραφτείτε στο NewsLetter του Care


Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα