ευαισθησια καισαρική τομή | σπληνεκτομη συνεπειες | ιλεος εντερου | πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδας | μηνισκος

Απατήστε τον σύντροφο σας και κερδίστε!Ενα διαγωνισμό, όπου ζευγάρια ενθαρρύνονται να απατήσουν τους συντρόφους τους και να κάνουν έρωτα με κάποιον ή κάποια άγνωστη, έναντι εκατό χιλιάδων δολαρίων Αυστραλίας, προκήρυξε ο ραδιοφωνικός σταθμός της Μελβούρνης "Triple M".

Ηδη η προκήρυξη του διαγωνισμού έχει προκαλέσει την αντίδραση του Συνδέσμου Οικογενειών της Αυστραλίας που υποστηρίζει ότι "προωθείται η μοιχεία μόνο και μόνο για να αυξηθεί η ακροαματικότητα του σταθμού", ενώ η παρουσιάστρια της εκπομπής όπου διαφημίζεται ο διαγωνισμός, αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Πρόκειται για την κ. Ράχελ Κόρμπετ, πρώην παίκτρια του "Big Brother" της Αυστραλίας η οποία τόνισε ότι πολλά ζευγάρια, αν και δεν θα ήθελαν να απατήσουν το ή την σύντροφό τους, ίσως λυγίσουν και υποκύψουν στον πειρασμό για οικονομικούς λόγους.

Πάντως ο ραδιοφωνικός σταθμός "Triple M" έκανε δημοσκόπηση μέσω του Ιντερνετ και το 51% των ακροατών του τάχθηκε υπέρ της συνέχισης του διαγωνισμού.

Ο διευθυντής προγράμματος του συγκεκριμένου ραδιοφωνικού σταθμού, κ. Ρεξ Μόρις, δήλωσε πως αν συνεχισθεί ο διαγωνισμός, ο άνδρας και η γυναίκα που θα επιλεγούν από τον σταθμό για να κάνουν έρωτα θα παραμείνουν ανώνυμοι και θα περάσουν από διάφορα τεστ για να διαπιστωθεί αν θα αντέξουν συναισθηματικά.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.