αποστημα στο πνευμονι | κυάνωση και τι είναι | γρομπαλακι στα χειλη του αιδιου | αρθριτικά θεραπεία | αντιγονο

Εξιτήριο για την μικρή Σουχίντ ΣαλίμπΕξιτήριο παίρνει την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου η Σουχίντ Σαλίμπ, η μικρή ασθενής κουρδικής καταγωγής απο το Ιράκ, που νοσηλεύεται στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο απο τις 17 Ιανουαρίου 2002. Στις 28 Ιανουαρίου 2002 υπεβλήθη σε επέμβαση τύπου "τροποποιημένης εξωκαρδιακής Fontan", δηλαδή μιας μορφής παράκαμψης όλου του δεξιού κόλπου και της δεξιάς κοιλίας. Η μετεγχειρητική της ανάρρωση εξελίχθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα. Η μικρή Σουχίντ θα παραμείνει για λίγες ημέρες κοντά στο Ωνάσειο ώστε να υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησής της απο τους ιατρούς.

Τα έξοδα παραμονής και νοσηλείας της ασθενούς στο νοσοκομείο αλλά και του πατέρα της κάλυψε το υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας μέσω του Κέντρου Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων, ενώ τα έξοδα παραμονής τους μετά την έξοδό της απο το Νοσοκομείο θα καλύψει ο Σύλλογος Προστασίας, Ενημέρωσης και Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.