ατονια μητρας | βρογχιτιδα | εκκριση περισσοτερου σαλιου | κολικοι ενηλικων συμπτωματα

090 της Telestet ενισχύει τους Γιατρούς Χωρίς ΣύνοραΤην πρώτη Υπηρεσία Δωρεάς μέσω του κινητού τηλεφώνου προωθεί αποκλειστικά για τους πελάτες της η Telestet στηρίζοντας το ανθρωπιστικό έργο της οργάνωσης "Γιατροί Χωρίς Σύνορα" Ελλάδας. Συγκεκριμένα, οι πελάτες Telestet (συνδρομητές με συμβόλαιο και χρήστες καρτοκινητής τηλεφωνίας) μπορούν να ενισχύσουν οικονομικά τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα Ελλάδας, με μία απλή κλήση στον αριθμό 090 1160 2020. Κάθε κλήση στο νούμερο αυτό θα χρεώνεται 2 ευρώ, ένα ποσό το οποίο αποδίδεται εξολοκλήρου στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.

Οι συνδρομητές με συμβόλαιο θα βλέπουν τη χρέωση στο μηνιαίο λογαριασμό τους, ενώ για τους χρήστες καρτοκινητής τηλεφωνίας το ποσό θα αφαιρείται από το διαθέσιμο υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας τους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.