καταγμα στη μυτη συμπτωματα | αδυναμη καρδια απο λοιμωξη αναπνευστκου | ποτε κανουμε αντιτετανικο

Ανεξέλεγκτη η βιομηχανία ομορφιάς στην ΙσπανίαΟι υπηρεσίες υγείας της Ισπανίας, υποσχέθηκαν να λάβουν μέτρα, μετά το περιστατικό που σημειώθηκε στη Μαδρίτη, κατά το οποίο μία γυναίκα έχασε τη ζωή της σε κλινική κοσμετολογίας που λειτουργούσε χωρίς άδεια. Η υπόθεση αυτή επαναφέρει στην επιφάνεια, το σημαντικό πρόβλημα της ανεξέλεγκτης "βιομηχανίας ομορφιάς".

Από τους 6.000 γιατρούς που κάνουν πλαστικές επεμβάσεις στην Ισπανία, μόνο οι 600 είναι εξειδικευμένοι για τέτοιες επεμβάσεις, ενώ το 60% των κλινικών κοσμετολογίας δε διαθέτουν κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό.

Εκπρόσωπος από την τοπική υγειονομική αρχή δήλωσε ότι δεν είχαν ιδέα καθώς πρόκειται για κλινική η οποία λειτουργούσε παράνομα και δεν υπήρχαν στοιχεία για την ύπαρξή της. Η κλινική λειτουργούσε σε πολύ αριστοκρατικό δρόμο της πόλης.

Η 36χρονη Deborah Catalan, εισήχθη στην κλινική την περασμένη Παρασκευή προκειμένου να υποβληθεί σε "θεραπεία" για τη διάλυση τοπικού λίπους, με ειδικές ενέσεις.

Οταν της δόθηκε τοπικό αναισθητικό η γυναίκα παρουσίασε σπασμούς και μεταφέρθηκε σε γειτονικό νοσοκομείο όπου και υπέκυψε.

Ο υπουργός Υγείας της Ισπανίας δήλωσε ότι το περιστατικό είναι απαράδεκτο και ότι θα ενισχυθούν τα μέτρα για τον έλεγχο της ιδιωτικής ιατρικής.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.