βιοψιας υπατος | πονος δωδεκαδακτυλου | τι μεγεθη προφυλακτικων | ποτε μαζευονται τα μηλα | μαζοχιστης

Aποχώρηση της Greenpeace από τη Βιομηχανία ΛιπασμάτωνΕληξε η κατάληψη της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων (ΒΦΛ) στη Θεσσαλονίκη από ακτιβιστές της Greenpeace, καθώς το ΥΠΕΧΩΔΕ αποφάσισε να συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη για το θέμα την Δευτέρα 30 Απριλίου, δρομολογώντας έτσι τις εξελίξεις για τη μείωση των ρύπων.

Αυτό ικανοποίησε τα μέλη της οργάνωσης που είχαν καταλάβει τις εγκαταστάσεις της ΒΦΛ από το πρωί της Τρίτης, διαμαρτυρόμενα για την επιβάρυνση του περιβάλλοντος και την εκπομπή αερίων του θερμοκηπίου που οφείλεται στο εργοστάσιο.

Η άμεση εφαρμογή μέτρων αποτροπής έκλυσης επικίνδυνων αερίων του θερμοκηπίου από τις παραγωγικές μονάδες της ΒΦΛ είναι το μοναδικό προσδοκώμενο αποτέλεσμα για την Greenpeace, που σε αντίθετη περίπτωση θα αναγκάσουν τα μέλη της να επαναδραστηριοποιηθούν, αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της οργάνωσης.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.