περιαρθριτιδα ωμου | σπινθηρογραφημα καρδιας | προσθιος οδοντωτος μυς | τενοντιτιδα ζεστη

Τα αρθριτικά της Dolly προβληματίζουν τους επιστήμονεςΑν και τα κλωνοποιημένα γουρουνάκια που γεννήθηκαν τα Χριστούγεννα χαίρουν άκρας υγείας, δεν συμβαίνει το ίδιο και με το πρώτο κλωνοποιημένο πρόβατο, την γνωστή σε όλους μας Dolly, της οποίας η γέννηση σηματοδότησε μία νέα εποχή για την επιστήμη.

Η συμπαθής προβατίνα φαίνεται ότι πάσχει από αρθρίτιδα, παρόλο ότι είναι μόλις 5 1/2 ετών, κάτι που πιθανόν οφείλεται σε γενετικές ανωμαλίες που σημειώθηκαν κατά την διάρκεια της διαδικασίας της κλωνοποίησης.

Η εμφάνιση της αρθρίτιδας στην Dolly σε νεαρά ηλικία δημιουργεί ανησυχίες, καθώς τα πρόβατα συνήθως φτάνουν στα 10 χρόνια χωρίς να αντιμετωπίσουν σοβαρές ασθένειες.

Οργανώσεις για την προστασία των ζώων έσπευσαν να προειδοποιήσουν ότι η εξέλιξη αυτή αποδεικνύει πόσο επιβλαβής είναι η κλωνοποίηση για τα ζώα και ζήτησαν να σταματήσουν αμέσως τα σχετικά πειράματα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.