εκτακτες συστολές | www.πορτοκαλαδα θερμιδες | μυς των ποδιων

Ανθρώπινες σχέσεις και οικονομικά προβληματίζουν τους ΘεσσαλονικείςΤις ανθρώπινες σχέσεις, την οικονομική τους κατάσταση, το ασφαλιστικό, την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, τη μόλυνση του περιβάλλοντος, την παιδεία και τον πολιτισμό αξιολογούν ως τις βασικές προτεραιότητες της ζωής τους οι Θεσσαλονικείς.

Το χρηματιστήριο και οι Ολυμπιακοί αγώνες του 2004 παρότι παλιότερα αποτελούσαν βασικά θέματα, βρίσκονται πλέον στις τελευταίες θέσεις των ενδιαφερόντων των κατοίκων της πόλης. Η εθελοντική προσφορά στην Ολυμπιάδα του 2004 έρχεται ως τελευταία επιλογή συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον μόλις του 6% των Θεσσαλονικέων.

Την έρευνα διεξήγαγε ομάδα φοιτητών του τμήματος εφαρμοσμένης στατιστικής του ΑΠΘ υπό την εποπτεία του καθηγητή κ. Θ. Χατζηπαντελή μετά από παραγγελία της ΕΡΤ-3 με στόχο την καταγραφή των προβλημάτων και των αναγκών των πολιτών, καθώς και την «τηλεοπτική› τους συμπεριφορά και επιλογές.

Είναι χαρακτηριστικό πως παρότι ένα υψηλό ποσοστό πολιτών δηλώνει πως ενημερώνεται αποκλειστικά σχεδόν από την τηλεόραση (περί το 85%) αντίστοιχα αξιοσημείωτο ποσοστό ερωτηθέντων θεωρεί τα ΜΜΕ ως αναξιόπιστα και σε ποσοστό 7,4% και 5,1% αντίστοιχα, υπεύθυνα για τη διάδοση των ναρκωτικών και της εγκληματικότητας.

Παρ΄ όλα αυτά οι ειδήσεις, οι ελληνικές σειρές, τα σώου και τα αθλητικά είναι οι τηλεοπτικές επιλογές της πλειονότητας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.