φλεγμονη εντερου σε νεογεννητο | κρυοσφαιριναιμία | αφθες | λαμπον ομμα | καλοήθης ογκοι | αμυλάση αυξημένη

Οι πίσω ζώνες ασφαλείας σώζουν τους μπροστινούςΟι οδηγοί και οι επιβάτες στα μπροστά καθίσματα του αυτοκινήτου κινδυνεύουν πέντε φορές περισσότερο να χάσουν τη ζωή τους σε τροχαίο, εάν οι επιβάτες των πίσω καθισμάτων δε φορούν τη ζώνη ασφαλείας, σύμφωνα με Ιαπωνική έρευνα.

Στην περίπτωση σύγκρουσης, ο επιβάτης του πίσω καθίσματος, εάν δεν έχει προσδεθεί, "εκτοξεύεται" μπροστά με αποτέλεσμα να υπάρχει η πιθανότητα πρόκλησης σοβαρής βλάβης στα άτομα που βρίσκονται στα μπροστινά καθίσματα.

Οι Ιάπωνες αναφέρουν ότι το 80% των θανάτων ατόμων που βρίσκονται στα μπροστινά καθίσματα θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί εάν οι επιβάτες των πίσω καθισμάτων φορούσαν ζώνη. Αυτό υπολογίζεται 742 θανάτους που θα είχαν αποφευχθεί αλλά και 1520 σοβαρούς τραυματισμούς.

Ενας μέσος ενήλικας επιβάτης, στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου που κινείται με ταχύτητα 50 χιλιομέτρων την ώρα και ακινητοποιείται απότομα, "φεύγει" μπροστά με δύναμη που αντιστοιχεί σε βάρος τρεισήμισι τόνων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.