δεκατα ποσο θερμοκρασια ειναι | βουβωνοκήλη συμπτωματα | γιν γιανγκ τι σημαινει

Χάπια ecstasy κυκλοφορούν με το όνομα Χαρι Πότερ"Χάρι Πότερ" ονόμασαν οι Αυστραλοί έμποροι ναρκωτικών το νέο χάπι ecstasy που κυκλοφορεί στη χώρα, προσπαθώντας να προσελκύσουν νεαρό κοινό από τους θαυμαστές του παιδιού-μάγου, ήρωα των ομόνυμων βιβλίων και της πρόσφατης κινηματογραφικής ταινίας.

Ο κ. Τζον Γκουλότα, πρόεδρος της Φαρμακευτικής Ενωσης της Αυστραλίας δήλωσε η χρήση των παράνομων ουσιών είναι κατακριτέα, αλλά όταν αυτή συνδυάζεται με χαρακτήρες των κινουμένων σχεδίων ή άλλους δημοφιλείς χαρακτήρες αποτελεί μία εξαιρετικά επονείδιστη και ευτελή πράξη.

Οπως επεσήμανε ο κ. Γκουλότα, πρόκειται για μία προσπάθεια προσέλκυσης μιάς νεαρής και ευάλωτης πελατείας, ανάλογης με αυτή που είχε γίνει και στο παρελθόν με το LSD και χαρακτήρες του Σούπερμαν να χρησιμοποιούνται για την προσέλκυση νέων.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.