διαβητης σκυλου | συνδρομο ευερεθιστου εντερου συμπτωματα | ελλειψη β12 καταθλιψη | ικα νεαπολης ραντεβου

Παρακολούθηση της καρδιακής λειτουργίας μέσω InternetΕνα νέο λογισμικό το οποίο θα επιτρέπει στους γιατρούς να παρακολουθούν, μέσω του διαδικτύου, τους ασθενείς οι οποίοι έχουν ειδικά υποδόρια εμφυτεύματα για τη ρύθμιση της καρδιακής λειτουργίας, ενέκρινε ο οργανισμός τροφίμων και φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA), σύμφωνα με ανακοίνωση της κατασκευάστριας εταιρείας Medtronic Inc.

Οι ασθενείς θα συγκεντρώνουν πληροφορίες σχετικά τη λειτουργία της καρδιάς, κρατώντας μία ειδική ράβδο στο στήθος, η οποία θα λαμβάνει τα σήματα μέσω ραδιοσυχνότητας. Η ράβδος είναι συνδεδεμένη με καλώδιο, το οποίο μεταδίδει τα σήματα αυτά μέσω απλής τηλεφωνικής γραμμής, στο server της εταιρίας.

Ο θεράπων ιατρός θα έχει πρόσβαση σε όλα αυτά τα δεδομένα που συγκεντρώνονται, απλά και μόνο με σύνδεση στο διαδίκτυο, όπου θα χρησιμοποιεί τον ειδικό κωδικό για τον ασθενή του, λαμβάνοντας έτσι πληροφορίες για την καρδιακή λειτουργία του ασθενούς, ανάλογες με αυτές που θα έπαιρνε από μία καθιερωμένη επίσκεψη του ασθενούς στο ιατρείο του.

Ο γιατρός θα μπορεί να έχει πρόσβαση στα στοιχεία αυτά, όπου και αν βρίσκεται, αρκεί να μπορεί να έχει σύνδεση με το διαδίκτυο. Ετσι λοιπόν θα μπορεί να ελέγχει την κατάσταση της υγείας του ασθενούς είτε βρίσκεται στο ιατρείο του, είτε σε κάποιο ταξίδι μακριά.

Ο ασθενής με τη σειρά του, θα έχει τη δυνατότητα να εισέρχεται σε ειδικά προστατευμένα με κωδικό sites στο Internet και να παίρνει συμβουλές που πιθανόν να έχει στείλει ο γιατρός του.

Το πότε θα κυκλοφορήσει η συσκευή στο εμπόριο ή το πόσο θα κοστίζει δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό από την εταιρεία.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.