πόσο καιρό εκτός ψυγειου η τυροπιτα | tke φυσιολογικες τιμες | εντερικοι πονοι

Χριστούγεννα με τους ένστολους ασθενείςΟ Υφυπουργός Εθνικής Αμυνας κ. Λουκάς Αποστολίδης, επισκέφθηκε την ημέρα των Χριστουγέννων, τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία των Αθηνών, όπου ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας των νοσηλευομένων σε αυτά, Αξιωματικών εν ενεργεία και αποστρατεία - προστατευομένων μελών οικογενειών και Οπλιτών και τους ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση. Επίσης επικοινώνησε με το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και λοιπό Προσωπικό αυτών των Νοσοκομείων, από το οποίο και ενημερώθηκε για την λειτουργία τους.

Ο κ. Αποστολίδης επισκέφθηκε διαδοχικώς το 417 Νοσηλευτικό ΄Ιδρυμα Μετοχικού Στρατού, το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Με την ολοκλήρωση των επισκέψεων του ο κ. ΥΦΕΘΑ έκανε, στο 401 ΓΣΝΑ, την ακόλουθη δήλωση: Ήταν ιδιαίτερη χαρά για μένα, να επισκεφθώ, σήμερα, τα Νοσοκομεία των Ενόπλων Δυνάμεων. Πήρα, από πρώτο χέρι, εικόνα για αυτά, είχα αυθεντική πληροφόρηση για την κατάσταση του Υγειονομικού Προσωπικού, και βρέθηκα, ως εκπρόσωπος της Πολιτείας και ειδικότερα του ΥΠΕΘΑ, δίπλα σε ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος, ακόμη και αυτή την ’για ημέρα των Χριστουγέννων, ευχόμενος Χρόνια Πολλά, στους ίδιους και στις οικογένειες τους. Ευχήθηκα ακόμη το 2002 να είναι ειρηνικός χρόνος, σε μία Πολιτεία που αγωνίζεται έμπρακτα για την ειρήνη, την συνεργασία των λαών και την σταθερότητα στην περιοχή μας. Σε αυτήν την κατεύθυνση, το Υγειονομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων δίνει το παρόν του σε όλες τις ειρηνευτικές αποστολές της Πατρίδας, στην πρώτη γραμμή. Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά και το νέο Έτος να είναι ειρηνικό και δημιουργικό σε όλο τον πλανήτη.

Προηγουμένως ο Διευθυντής Υγειονομικού ΓΕΣ Υποστράτηγος κ. Σπ. Γεωργακής επέδωσε στον κ. ΥΦΕΘΑ το έμβλημα του Υγειονομικού Σώματος του Στρατού Ξηράς, επισημαίνοντας τα εξής: Το Υγειονομικό Σώμα επιτελεί όλο το χρόνο και ολόκληρο το 24ωρο το καθήκον του, είτε δίπλα στον ασθενή, στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία, είτε στις Μονάδες Εκστρατείας στον Έβρο και οπουδήποτε αλλού, αλλά και εκτός Ελλάδος σε ειρηνευτικές αποστολές. Και στο μέλλον θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το μέγιστο και το βέλτιστο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.