θερμοθεραπεια | αρρυθμιες και πονος στο στηθος | ακροαστικα | ταχυτητα καθιζησης ερυθρων

Αγχωμένοι Αϊ ΒασίληδεςΗ αγορά των δώρων των Χριστουγέννων προβλέπεται ότι θα προκαλέσει στους καταναλωτές πολύ περισσότερο άγχος, σε σχέση με κάθε άλλη χρονιά, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρία δημοσκοπήσεων IPSOS, στη Μ. Βρετανία.

Το 54% των ερωτηθέντων καταναλωτών απάντησαν ότι το άγχος για τις αγορές των Χριστουγέννων έχει αυξηθεί, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν διευκολύνσεις όπως οι αγορές μέσω του διαδικτύου.

Ενας στους τέσσερις ερωτηθέντες παραπονέθηκε ότι αρκετά συχνά εξαντλούνται είδη που θα ήθελαν να αγοράσουν, ενώ το 30% δήλωσε ότι μεγάλο ποσοστό του άγχους οφείλεται στους αγενείς και αρνούμενους να εξυπηρετήσουν υπαλλήλους.

Το 30% των ερωτηθέντων απάντησε ότι προτιμά να κάνει τις αγορές του από ακριβά καταστήματα διάσημων εμπορικών δρόμων πάρα από το διαδίκτυο, ενώ τουλάχιστον το 25% δήλωσε ότι δεν εμπιστεύεται τις προσφορές του διαδικτύου και αμφιβάλουν για την έγκαιρη παράδοση των αγαθών και τέλος το 42% τόνισε ότι δεν εμπιστεύεται να δώσει στοιχεία για την πιστωτική του κάρτα στο διαδίκτυο.

Ακόμα και μεταξύ αυτών που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, μόλις το 10% δεν έχει καταληφθεί από τον εφιάλτη του άγχους των Χριστουγεννιάτικών αγορών.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.