αρρυθμιες και αγχος | ιντερφερονι | διαιτα για παγκρεατιτιδα | αδυνατισμα με κρυοθεραπεια

Αμερικανός επιστήμονας ύποπτος για τις επιθέσεις με άνθρακαΟι αμερικανικές ομοσπονδιακές αρχές εξετάζουν τις δραστηριότητες ενός ηλικιωμένου επιστήμονα, ο οποίος απολύθηκε δύο φορές από μια εταιρεία που παρασκευάζει τον Βάκιλο του άνθρακα, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Σύμφωνα με το κανάλι ο επιστήμονας αυτός, που εργαζόταν παλαιότερα για την εταιρεία "Battelle", μια μυστική μονάδα παραγωγής του βακτηρίου στο Κολόμπους του Οχάιο, απείλησε να χρησιμοποιήσει τον άνθρακα λίγες ημέρες μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες παρασκευάζουν επί πολλά χρόνια μικρές ποσότητες άνθρακα σε δύο μυστικές τοποθεσίες, σε ένα στρατιωτικό εργαστήριο στη Γιούτα και στην εταιρεία "Battelle" η οποία ανέλαβε τη δουλειά αυτή για λογαριασμό του στρατού και της CIA.

Στα πλαίσια της έρευνας του το FBI κάλεσε για κατάθεση επιστήμονες που εργάζονται ή εργάστηκαν στο παρελθόν στις δύο μονάδες. Τα τελευταία πέντε χρόνια περίπου 200 Αμερικανοί επιστήμονες ασχολήθηκαν με το πρόγραμμα παραγωγής του βακτηρίου, ανέφερε το ABC.

Τόσο η ομοσπονδιακή αστυνομία όσο και το υπουργείο Αμυνας δεν σχολίασαν τις πληροφορίες που μετέδωσε το κανάλι τονίζοντας ότι η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.