εκκολπώματα | συμπτωματα ελκους δωδεκαδακτυλου | δυσπνοια υπνου | ΔΕΜΑΤΙΟ ΤΟΥ

Δέκα χρόνια ζωής το πρόγραμμα απεξάρτησης ΔιάβασηΗ υπερπληρότητα των θεραπευτικών κέντρων για άτομα εξαρτημένα από τοξικές ουσίες και η αναγκαιότητα δημιουργίας νέων υπογραμμίστηκε σε συνέντευξη που έδωσαν οι υπεύθυνοι του θεραπευτικού Προγράμματος "Διάβαση" με την ευκαιρία της συμπλήρωσης της 10 χρόνων λειτουργίας του.

Ενδεικτικά αναφέρθηκε ότι το 2000 η πληρότητα της ανοιχτής κοινότητας ήταν 158%, της βραδινής 14,9% και του Κέντρου κοινωνικής επανένταξης 141%. Στο Συμβουλευτικό Σταθμό προσήλθαν 1.094 περιπτώσεις και η συμμετοχή στις ομάδες οικογενειακής υποστήριξης είναι 493 άτομα. Αυτή τη στιγμή εξυπηρετούνται 723 άτομα στο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα της "Διάβασης" απευθύνεται σε εξαρτημένους χρήστες και στις οικογένειές τους, και απευθύνεται σε άτομα κοινωνικώς ενταγμένα που εργάζονται και έχουν την οικογενειακή στήριξη εκτός του πρωινού προγράμματος. Κατά την διάρκεια του προγράμματος δεν παρέχονται υποκατάστατα.

Το 1996 ιδρύθηκε και το βραδινό πρόγραμμα απεξάρτησης, ενώ μέρος των υπηρεσιών της "Διάβασης" απευθύνεται σε μέλη της οικογένειας και έχει αναπτυχθεί ένα ευρύ δίκτυο υπηρεσιών προκειμένου να καλύπτεται ένα ευρύ φάσμα αναγκών.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.