πνευμοθωρακας αιτια | μυκοπλασμα | microsporum canis θεραπεια στον ανθρωπο | ουρία | φτερουγισματα καρδιας

Ελεγχος για τους μεταλλαγμένους οργανισμούς σε σπόρουςΟι προϋποθέσεις και οι όροι για τους ελέγχους των σπόρων, ώστε να μην περιέχουν μεταλλαγμένους οργανισμούς, καθορίστηκαν από την επιστημονική ομάδα για θέματα βιοτεχνολογίας, η οποία συγκλήθηκε από το υπουργείο Γεωργίας.

Ο υφυπουργός Γεωργίας κ. Ευάγγελος Αργύρης τόνισε την αναγκαιότητα για την έγκαιρη και έγκυρη πραγματοποίηση των ελέγχων, ώστε οι σπόροι να είναι σύμφωνοι με τις προδιαγραφές που ισχύουν.

Στην επιστημονική ομάδα μετέχουν ο καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ν. Πανόπουλος, η επίκουρος καθηγήτρια κ. Α. Καραγκούνη, ο ομότιμος καθηγητής κ. Μ. Καρανδεινός, ο γενικός διευθυντής του υπουργείου Γεωργίας κ. Κ. Οικονομόπουλος και ο γενικός διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος Αγροτικής Ερευνας (ΕΘΙΑΓΕ) κ. Σ. Βυζαντινόπουλος.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.